Hyundai Kona Electric Private Lease

Wil je graag in een elektrische auto rijden en zie je het niet zitten om een flink bedrag neer te leggen? Dan is een Hyundai Kona Electric private lease het overwegen waard.

Wij, bij Private Lease Expert, vertellen je hier graag meer over. Lees verder voor alle opties, voordelen, uitvoeringen en aanbiedingen van deze auto. 

Hyundai Kona Electric private lease

Waarom een Hyundai Kona Electric particulier leasen?

Een Hyundai Kona Electric is een ideale gezinsauto. We hebben alle voordelen van een Hyundai Kona Electric private lease voor jou op een rijtje gezet: 

5 Voordelen van een Hyundai Kona Electric:

  1. Actieradius van wel 484 kilometer
  2. Futuristisch design en prima rijeigenschappen
  3. Van binnen van alle gemakken voorzien
  4. Interessante private lease tarieven
  5. Extra subsidie bij het private leasen van een Hyundai Kona Electric

5 Voordelen van private lease:

  1. Je kunt tijdelijk extra subsidie ontvangen op deze elektrische auto
  2. Je weet elke maand precies welk bedrag je kwijt bent
  3. Je hoeft zelf geen forse investering te doen
  4. Je kunt de auto volledig naar eigen wens samenstellen
  5. Je bent van de gewenste service verzekerd

Uitvoeringen van de Hyundai Kona Electric vergelijken

Als je elektrisch wilt rijden, is dit dé kans. De Hyundai Kona Electric is via een private lease deal betaalbaar en behoorlijk luxe uitgevoerd. Bovendien kun je deze elektrische auto naar eigen wens samenstellen. Binnen het huidige aanbod kun je tussen meerdere varianten kiezen:

Kona Electric 39 kWh – actieradius van 305 kilometer

Kona Electric 64 kWh – actieradius van 484 kilometer

De verschillende uitvoeringen van de Hyundai Kona Electric stel je volledig naar wens samen. Je bepaalt zelf de lakkleur, extra opties en eventuele accessoires.

Een Hyundai Kona private leasen bij de ANWB

Bij de ANWB kun je terecht voor het private leasen van een Hyundai Kona. De Hyundai Kona Electric is bij ANWB in de vorm van private lease behoorlijk betaalbaar. Bovendien kun je uit meerdere uitvoeringen en mogelijkheden kiezen.

Wil je graag nóg minder geld aan je private lease contract uitgeven? Dan zit je op de website van de Private Lease Expert goed. Bij ons maak je een snelle vergelijking tussen alle private lease aanbieders van een Hyundai Kona Electric. Maak direct een vergelijking en sluit het gewenste private lease contract af. De Hyundai Kona Electric private leasen is financieel aantrekkelijk en duurzaam!

hyundai anwb private lease