Ford Fiesta private lease

Al in 1976 werd de eerste Ford Fiesta op de markt gebracht. Sindsdien is dit compacte model van Ford bijzonder populair gebleken. Recentelijk heeft Ford een nieuwe versie op de markt gebracht; deze nieuwe Ford Fiesta is een interessante auto om te private leasen. Bij Private Lease Expert laten we je graag kennismaken met deze interessante auto van Ford.
Ford Fiesta private lease

Waarom een Ford Fiesta particulier leasen?

Zijn jullie een koppel of heb je een klein gezin? Dan is de Ford Fiesta een prima auto! We hebben de grootste voordelen voor jou op een rijtje gezet:

5 Voordelen van een Ford Fiesta:

  1. Opvallend design en intuïtieve eigenschappen
  2. Ruim van binnen, compact van buiten
  3. In veel unieke uitvoeringen te verkrijgen
  4. De Ford Fiesta is betaalbaar in private lease
  5. Prima rijeigenschappen

4 Voordelen van private lease:

  1. Je bent van de gewenste service verzekerd
  2. Je krijgt de beschikking over een compleet nieuwe auto
  3. Je kunt de Ford Fiesta naar wens samenstellen
  4. Je betaalt elke maand een vast bedrag voor de Ford Fiesta

Uitvoeringen van de Ford Fiesta vergelijken

De huidige Ford Fiesta kun je volledig naar wens samenstellen. Zo kun je uit vijf uitvoeringen kiezen, waarna je de gewenste uitvoering ook nog volledig naar wens kunt invullen. Op dit moment is de Ford Fiesta in de volgende uitvoeringen te verkrijgen:

Deze uitvoeringen zijn in verschillende motorvarianten te verkrijgen. Zo kun je voor verschillende benzinemotoren kiezen, maar je kunt ook voor een hybride variant kiezen.

Een Ford Fiesta private leasen bij de ANWB

Spreekt de compacte en betaalbare Ford Fiesta je aan? Deze stadsauto van Ford kun je gemakkelijk bij de ANWB leasen. De ANWB biedt deze auto in meerdere uitvoeringen aan en biedt een prima service.

Op onze website vind je echter van meer leasemaatschappijen een aanbod. Meer leasemaatschappijen bieden interessante private-lease aanbiedingen aan. Door tussen alle leasemaatschappijen een goede vergelijking te maken, kun je de gewenste Ford Fiesta zo voordelig mogelijk private leasen.