Seat Leon private lease

De Seat Leon is een stoere, fraaie en unieke stadsauto. Een auto die prima fungeert als gezinsauto en als auto voor koppels. Zeker als je voor de Leon Sportstourer kiest, geniet je van de nodige ruimte.

Mocht je op zoek zijn naar een betaalbare private lease optie, dan is de Seat Leon een interessante auto. Dit komt omdat je waar voor je geld krijgt, de prijs-kwaliteit verhouding is perfect. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden.

Seat Leon private lease

Waarom een Seat Leon particulier leasen?

Het particulier leasen van een Seat Leon brengt meerdere voordelen met zich mee. Hieronder hebben we de belangrijkste op een rijtje gezet:

5 Voordelen van een Seat Leon:

  1. In verschillende varianten te verkrijgen; als hatchback en station
  2. Interessante prijs-kwaliteitsverhouding
  3. Geheel naar wens samen te stellen
  4. Compact van buiten, ruim van binnen
  5. Rijke standaarduitrusting

5 Voordelen van private lease:

  1. Je krijgt de beschikking over een gloednieuwe auto
  2. Je betaalt maandelijks een vast tarief voor je auto
  3. Je bent verzekerd van perfecte service
  4. Je kunt de auto naar wens samenstellen
  5. Je komt niet voor onverwachte kosten te staan

Uitvoeringen van de Seat Leon vergelijken

Spreekt de Seat Leon je in de basis aan? Dan is het eerst zaak om een keuze tussen de hatchback- en station variant te maken. De station kun je zien als de grotere versie van de hatchback.

Heb je een keuze tussen deze twee carrosserievormen gemaakt? Dan kun je de Seat Leon naar wens samenstellen. Hierbij kun je uit zes uitvoeringen kiezen:

De laatstgenoemde uitvoering is een hybridevariant. Bij de andere uitvoeringen kun je kiezen tussen meerdere motorvarianten. Overigens is de Seat Leon Reference de meest basic variant. De Seat Leon FR staat te boek als het sportieve model.

Een Seat Leon private leasen bij de ANWB

Ben je op zoek naar de beste Seat Leon private lease aanbieding? Dan is de kans groot dat je deze bij de ANWB gaat vinden. De ANWB biedt interessante deals aan. Daarbij raden we aan om ook de opties van andere aanbieders te bekijken.  Er zijn namelijk meer aanbieders die met interessante aanbiedingen op de proppen komen.

Op onze website vind je een compleet overzicht van de beste private lease aanbiedingen voor de Seat Leon!

ANWB Seat Leon