Citroën ë-C4 private lease

Ben je op dit moment op zoek naar een nieuwe auto? En gaat je voorkeur uit naar een elektrische auto? Dan kun je onder andere kiezen voor een Citroën ë-C4. Deze elektrische auto van Citroën is behoorlijk populair. In dit artikel kun je alle benodigde informatie lezen over de private lease opties van de Citroën ë-C4. 

Citroën E-c4

Waarom een Citroën ë-C4 particulier leasen?

Ben je aan het overwegen om een Citroën Ë-C4 te private leasen? Twijfel dan niet langer! Hieronder hebben we enkele voordelen voor je op een rijtje gezet: 

5 Voordelen van een Citroën ë-C4

  1. Volledig elektrische auto (duurzaam)
  2. Actieradius tot wel 350 kilometer
  3. Van alle gemakken voorzien
  4. Mogelijk subsidie bij het leasen van de auto
  5. Onderscheidend design

4 Voordelen van private lease:

  1. Je bent van alle gemakken en een perfecte service voorzien
  2. Je hoeft zelf geen fors bedrag uit te geven
  3. Je hebt zekerheid wat betreft maandelijkse kosten
  4. Kosten zijn elke maand perfect te budgetteren

Uitvoeringen van de Citroën ë-C4 vergelijken

Op voorhand al interesse in een elektrische auto? Dan sluit de Citroën ë-C4 mogelijk perfect op je wensen aan. Als je voor de Citroën ë-C4 wilt kiezen, kun je bovendien uit meerdere uitvoeringen kiezen:

Het advies is om goed naar deze uitvoeringen te kijken. De uitvoeringen verschillen namelijk op het gebied van opties, uitrustingsniveaus én prijskaartje. Tussen de verschillende uitvoeringen bestaan duidelijke verschillen qua tarieven per maand.

Een Citroën ë-C4 private lease bij de ANWB

Ben je volledig overtuigd van de Citroën ë-C4? En wil je graag de Citroën ë-C4 private leasen? Daarvoor kun je aankloppen bij ANWB. Deze instantie biedt meerdere interessante leasevoorstellen aan voor deze elektrische auto van Citroën.

Je kunt echter bij nog veel meer leaseaanbieders de leasevoorstellen bekijken. Meer en meer leaseaanbieders bieden namelijk dit elektrische model van Citroën in de vorm van private lease aan. Zet je wensen op een rijtje, maak een vergelijking tussen de uitvoeringen en maak een vergelijking tussen de leaseaanbieders. Via onze website kies je snel de beste lease-aanbieding voor de Citroën ë-C4.

citroën e-c4 anwb