Volkswagen Up! private lease

Volkswagen Up! private lease

Ben je van plan om een Volkswagen Up! te gaan private leasen? Je bent niet de enige! Steeds meer mensen kiezen voor een compacte stadsauto zoals de Volkswagen Up!.  In dit artikel lees je de benodigde informatie. De voordelen van het private leasen van een Volkswagen up! worden op een rijtje gezet en we geven een overzicht van alle uitvoeringen van dit model. 

Waarom een Volkswagen Up! particulier leasen?

Er zijn veel uiteenlopende voordelen aan een Volkswagen Up!. De auto is compact waardoor het een ideale stadsauto betreft. Ook hoef je jezelf met private lease geen zorgen te maken over onverwachte garagerekeningen. Hierbij nog 5 voordelen aan het private leasen van een Volkswagen Up!: 

5 Voordelen van het private leasen van een Volkswagen Up!

  1. Maandelijkse kosten zijn inzichtelijk
  2. De Volkswagen Up! is een zuinige auto
  3. Weinig CO2 uitstoot, milieuvriendelijke auto
  4. Veel verschillende uitvoeringen en kleuren
  5. De 1,0 liter motor heeft 3 verschillende types

Welke uitvoeringen zijn er beschikbaar?

Je kunt kiezen uit 3 Volkswagen up! modellen: 1.0 (60 pk), 1.0 (75 pk) en 1.0 (68 pk).

De Volkswagen Up! met een motor van 60 pk is het eenvoudigste model van de drie beschikbare versies. Deze versie is ideaal voor wie op zoek is naar een zuinige auto die gemakkelijk te besturen is.

De 75 pk motor is perfect voor wie op zoek is naar meer vermogen en snel wil kunnen optrekken. De 68 pk motor is geschikt voor bestuurders die een milieuvriendelijke Volkswagen Up! willen die zuinig in gebruik is.

Een Volkswagen Up! private leasen bij de ANWB

De ANWB is een bekende private lease aanbieder met diverse keuzes. Heb jij interesse in een compacte Volkswagen Up! en wil je private lease opties bekijken? De kans is groot dat de ANWB meerdere uitvoeringen heeft met verschillende voorwaarden. De leasemaatschappij staat bekend om hun prima service en dienstverlening. 

In onze vergelijker zie je echter meerdere aanbieders die een Volkswagen Up! aanbieden. Neem rustig de tijd om de beste aanbieding te kiezen zodat je een weloverwogen keuze maakt! 

Volkswagen up! anwb